VIND EN VALGFRI SKATER SALLY PÅ INSTAGRAM

by Trine (02-09-2015 06:47)

 

TGTBB er kommet på instagram - og derfor holder vi for første gang en konkurrence på netop instagram!

 

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen om at vinde en af vores nye lækre Skater Sally'er (du vælger selv farve og størrelse), er at følge os derinde (vi hedder @TGTBB). Så trækker vi lod tirsdag d. 15. september.

 

Du kan se vores konto her

 

Du kan se flere billeder af de fire udgaver (sort læder, navy læder, nude læder og sort ruskind), du kan vælge imellem her

 


GIVE AWAY: LOVELY LARA SILK DRESS

by Trine (25-05-2015 12:48)

 

Sommeren har været længe ventet - og selvom den kommende uge ikke ser for lovende ud, så har pinsevejret nu alligevel givet anledning til sommerfornemmelser - og pustet liv i drømmen om endegyldigt at pakke strømpebukserne væk og flashe bare ben hver dag. Og en ting er sikkert, så snart det er varmt nok, så kommer mine silkekjoler på i fast rotation.

 

Vores Lovely Lara er (jaja jeg er ikke objektiv, men jeg er kræsen) den perfekte forårs- og sommerkjole, fordi den er enkel, passer til alle former for fodtøj, kan dresses op og ned med små jakker/cardigans og sko - og fordi den er i 100% silke og derfor både mega-lækker at have på OG super-elegant. Den er virkelig uundværlig i min sommer-basisgarderobe.

 

I første omgang havde vi den kun i sort, men sidste år besluttede vi også at lave den i hvid og rosa til sommeren, desværre blev leveringen forsinket, så den ankom først slut-august, hvor vejret ikke var heeelt optimalt længere, så har glædet mig helt vildt til at bruge dem alle tre denne sommer. Og måske er det scenarie ikke så langt væk (håbe håbe)?

 

Anyway, dette indlæg skulle egentlig handle om, at vi i anledning af pinsen har smidt en konkurrence på Facebook, hvor du kan vinde netop denne silkekjole i lige præcis den farve, du drømmer om - eller mangler mest. Du deltager på Facebook her


VIND EN DRAPEY DORA SILKENEDERDEL

by Trine (13-12-2014 10:29)

 

Så er der endnu en chance for at vinde en lækker tilføjelse til din basisgarderobe. Hos fine Emma Martiny kan du i dag deltage i konkurrencen om vores lækre sorte silkenederdel Drapey Dora.

 

Du deltager ved at like Emma's Facebook-side HER - og lægge en kommentar på hendes konkurrenceindlæg (også på FB) HER med, hvilken størrelse du ønsker dig (den fås fra XS til XL).

 

Du kan finde en sizeguide på Drapey Dora her (link ved siden af der, hvor man vælger farve)

 

Husk også at du stadig kan deltage i vores egen konkurrence om et gavekort på 1.000 kr. til TGTBB. Læs mere om den konkurrence HER

 

Og så har jeg ikke flere links til jer idag. Nu vil jeg i stedet gøre mig klar til at tage til familiejulefrokost og spise mig ned i lækker julemad :) God lørdag til jer!!


VIND ET AMY-SCARF

by Trine (06-12-2014 11:30)

 

I dag kan du deltage i endnu en julekonkurrence - denne gang hos fine Emma Martiny, hvor du kan vinde et Amazing Amy-tørklæde i lige den farve, du ønsker dig allermest.

 

Du kan deltage her

 

Og se farveudvalget her


VIND ET GAVEKORT TIL TGTBB PÅ 2000 KR

by Trine (03-12-2014 09:04)

 

Så er der endnu en hyggelig julekonkurrence i farvandet. Fra i dag og frem til på lørdag kl. 12 kan I nemlig smide jeres lod i puljen hos den fine blogger Miss Jeanett og deltage i konkurrencen om et gavekort til TGTBB på 2.000 kr.

 

I kan deltage lige her

 

Rigtig meget held og lykke :)


JULEKONKURRENCE

by Trine (01-12-2014 11:19)

 

I anledning af at det endelig er blevet jul og december, har vi i dag startet en konkurrence på Facebook, hvor du kan vinde lige den julegave, du ønsker dig fra TGTBB. Du kan ønske dig for 1000 kr (en eller flere ting) og du deltager ved at like/synes godt om vores Facebook-side her - og så lægge en kommentar her med hvad du ønsker dig.

 

Vi trækker en vinder d. 17.12, så vi kan nå at sende julegaven til den heldige vinder!