GET THE LOOK: NUDE SKIRT

by Trine (04-05-2016 06:27)

 

Fine Tina Maria ser virkelig fin ud i et nude skirt og hvid silketop - kan næsten ikke vente til det er vejr til den type outfits (og til benene har en farve de gør det muligt at praktisere).

 

Tænker vores nude lædernederdel Skater Sally vil være perfekt til at opnå det samme look parret med en hvid silketop (a la vores Everyday Elisa) og en cool taske i afdæmpede farver (som fx denne beauty fra Chanel)

 

Billedet til venstre er lånt på Tina Marias blog


BASIC PERFECTION

by Trine (21-03-2016 06:59)

 

Elsker looket med cropped sorte (pæne) bukser, en lækker knit og hvide sneaks. Det er SÅ pænt jo. Og nemt. Fantastisk kombi.

 

Jeg købte et par sote bukser i ca det snit fra Isabel Marant i London på udsalg, og så snart det blir bare LIDT varmere, skal jeg teste dem med en af vores lune uld/kashmir pullovers og mine hidtil ubrugte hvide Nikes.

 

Pullover: Wonderful Wilma / TGTBB

Pants: Frame Denim

Sneaks: Adidas

 

Billedet til venstre er fra Stockholm Streetstyle 


NUDE LEATHER

by Trine (15-03-2016 08:04)

 

Al den snak om bare ben fik mig til at savne sommerfarver og bare ben - og jeg fik straks mega meget lyst til at springe i en hvid silketop (Hopefull Hillary Silk Top 390dkk) og en nude lædernederdel (Fabulous Fran Leather Skirt 900dkk).

 

Elsker looket til venstre, men er mere til en klassisk nederdel end culottes... tror desværre der er tale om en tendens, som kommer til at komme og gå uden jeg når at hoppe ombord... :S

 

Stilletterne er fra Gianvitto Rossi og billedet til højre er lånt her


SKIRT & SNEAKS

by Trine (03-03-2016 07:13)

 

Spottede lige dette fine hverdagsoutfit hos Sidsel, der blogger på Fashionpolish.dk - og tænker at det nemt kan kopieres med vores fine uld-pullover Precious Penny (som pt er sat ned og lagt i vores outlet), vores silkeskirt Drapey Dora - og mine hvide Nike-sneaks (som jeg slæbte med hjem fra New York for cirka halvandet pr siden og endnu kun har haft på én gang...hmmm)

 

Billedet er lånt her


LEATHER PANTS

by Trine (23-02-2016 07:16)

 

Det her billede er et meget godt eksempel på, hvorfor ALLE efter min mening bør eje et par læderbukser. Det er simpelthen den nemmeste måde at se fantastisk cool og effortlessly chik (også kendt som klassisk uden at blive kedelig) på.

 

Med en helt enkel rullekrave (som fx vores nye Wooly Wanda i 100% uld), et par flade sko (disse er mega-fine og fra Nicholas Kirkwood) og en skuldertaske (som kunne være denne skønhed fra YSL) ligner man nemt en million. Og så er det behageligt samtidig. Win win!!

 

Læderbukserne til højre er vores Raw Rose Leather Pants - som kan findes her

 

Billedet til venstre er lånt her


ALL BLACK

by Trine (25-09-2015 07:44)

 

Er vild med outfittet ovenfor - helt enkelt og klassisk, og hvis man kopierer det ved hjælp at vores Pencil Paula Leather Skirt og en tynd Basic Betty Wool Longsleeve Tee, er det også virkelig behageligt. 

 

Skoene er fra Gianvito Rossi og øreringene fra Melissa Joy Manning. Begge dele er på min ønskeseddel.

 

Billedet til venstre er lånt hos Stockholm Streetstyle