BOMBER LOVE

by Trine (31-08-2016 07:26)

 

Jeg så det VIRKELIG ikke komme, men jeg er pludselig blevet vild med bomberjakker. Altså af den feminine slags med blomster og lyserød og så'n :)

 

Jeg købte en blomstret en i Zara i Malaga tilbage i maj, og det er nok det stykke tøj, jeg har fået flest komplimenter for fra fremmede... Jeg ELSKER den... Så jeg supplerede med en sart lyserød (også fra Zara), da jeg var i Firenze for en måneds tid siden, men der har ikke lige været lejlighed til at teste den. Endnu. Og NU er jeg så blevet vild med ovenstående fra Needle & Thread, som desværre er i et lidt andet prisleje end Zara...

 

However den vil være PERFEKT til vores lækre rosa silkekjole Lovely Lara og et par hvide sneaks (ja okay - har gået så meget i mine Stan Smiths at de dårligt kan kaldes hvide mere, men you know...) Elsker at kombinere et par boyish sneaks med en pæn kjole og en over feminin jakke. Det udjævner ligesom det hele lidt :)


FAVORITE SKIRT

by Trine (28-06-2016 07:29)

 

Jeg elsker, elsker, elsker vores "lange" lædernederdel Fabulous Fran - især om sommeren, hvor den er SÅ fin til bare (brune) ben. Og længden gør, at den passer til alle anledninger - ogsaå work-wise.

 

Lige nu bruger jeg den mest til lyse høje pumps, en printet tee (er lidt vild med denne her fra H&M), en fin blomstret jakke (ejer desværre ikke lige denne model fra Isabel Marant, men baseret på, hvor glad jeg er blevet for min blomstrede bomberjakke fra Zara, ville det ikke være nogen helt syg investering) og tynde guldsmykker (fra hhv H&M og Jemma Wynde).

 

Skirtet kan findes i shoppen her i nude, sort læder og sort ruskind


NORTHSIDE ESSENTIALS

by Trine (17-06-2016 07:25)

 

Så er det atter festivalstid - i Aarhus mest kendt som Northside, og jeg GLÆDER MIG!! Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at 25grader-og-fuld-sol-morgen-til-aften-tiden er ovre, men jeg HÅBER på, at det i det mindste blir tørvejr.

 

Jeg tænker, det blir læderbukse-vejr (praktisk buks ift at sidde på græs og måske spilde lidt, i øvrigt :), og regner med at en silke-tee er en god løsning i dag-(og forhåbentlig solskins-)timerne og så skal jeg bare have en lang varm strikket cardigan med til om aftenen + selvfølgelig et stort varmt Amy-tørklæde, som kan holde mig varm uanset vejrforhold.

 

Dertil hører selvfølgelig et par sneaks - eller bikerboots alt efter vejret, en cross body bag og en læderjakke. Og 20 store fadøl :)

 

Rigtig god festival til alle på Northside-holdet!


LOVELY LARA SILK DRESS

by Trine (06-06-2016 20:31)

 

Ooooog SÅ kom varmen... eller det er noget tid siden, men der kom lige en sindssyg arbejdsuge og en lækker sydspansk ferie i vejen, så bloggen har ligget stille hen. Anyway, når temperaturerne er, som de er for tiden, så ELSKER jeg vores Lovely Lara silkekjoler allerhøjest. De er så løse og behagelige - og samtidig elegante, hvilket er super-praktisk på mit (pt pænt overophedede) kontor.. og fordi de er så enkle, kan man nemt tilpasse dem enhver dresscode med hæle, sneaks, jakke, cardigan osv. Lauras styling ovenfor er nok liiidt vel varm til disse dage, men elsker den stadig... 

 

Find silkekjolen i 3 farver i shoppen her

 


LOVELY LARA SILK DRESS

by Trine (10-05-2016 07:39)

 

Ligeså snart det blir vejr til bare ben, får jeg lyst til at gå i mine Lovely Lara silkekjoler. De er pæne, enkle, behagelige og strammer ingen steder. Og så dur de til alle typer fodtøj. Personligt er jeg mest vild med hæle til, MEN vil mene, at man kan udskifte skoene i samtlige disse outfits med sneaks og stadig se super-cool ud.

 

Kjolen fås i disse tre farver og findes i shoppen her

 

 


WOOLY WANDA + FABULOUS FRAN

by Trine (29-04-2016 10:56)

 

Vores lange ruskindsskirt Fabulous Fran er en garderobe-favorit. Den er super-behagelig at have på - og samtidig cool på den måde, som både fungerer til sneaks og hæle. Lige pt elsker jeg at kombinere den med vores uld-rullekrave Wooly Wanda i grå eller sort. Den er pæn og samtidig blød og rar (og varm, hvilket desværre stadig kan være en faktor).

 

Trøjen findes her - skirtet her - og hælene her