PLISSÉ AND BIG KNITS

by Trine (01-10-2016 09:13)

 

Jeg har længe været vild med plissé skirts - og jeg har da også efterhånden fået samlet mig en fin lille samling i forskellige farver og længder. Og siden jeg spottede fineste Rikke May i looket ovenfor til højre, har jeg ventet på ,at temperaturerne ville tillade stor strik - OG at vores nye pullover Chunky Chloe ville komme hjem. Og nu er begge dele sket. I'm sooo happy :)

 

Billedet til venstre er lånt hos smukke Rikke May/The Insider. Det er højre er snuppet her.

 

Vores pullover kan findes i shoppen her

 

 


ROLL NECK

by Trine (03-09-2016 07:06)

 

Når jeg ser de her billeder, kan jeg mærke, at jeg faktisk har glædet mig en lille smule til køligere vejr og rullekraver.

 

Har savnet mine Wooly Wanda roll necks i 100% uld.. De er SÅ behagelige!! Og samtidig elegante og work-egnede :)

 

Wooly Wanda koster 390DKK og findes i shoppen her

 

 

Billederne øverst er lånt hos Stockholm Streetstyle


FALL ESSENTIAL: BASIC PULLOVER

by Trine (16-08-2016 21:46)

 

De her billeder er fine eksempler på, hvorfor en pæn pullover i et basic snit er efterårets vigtigste basis-item. En pullover med rund hals fungerer virkelig til stort set alle typer outfits - både de helt klassiske (et par sorte cropped bukser eller jeans og sneaks) og de lidt vildere stylinger (som ovenfor til højre med mønstret skirt i skævt snit og vilde stiletter, hvor pulloveren i min optik dresser det hele lidt ned og gør term og striber hverdagspænt). Og i både den ene og anden version er den SÅ pæn med kraven fra en klassisk hvid skjorte kiggende op foroven.

 

Min yndlingspullover blir også denne sæson vores Wonderful Wilma i uld og kashmir - helt klassisk og available i 4 basic-farver. Den koster bare 390 DKK - og helt objektivt får man ret meget yndlingstrøje for pengene :)

 

 

Billederne øverst er set hos Stockholm Streetstyle


BLUE DENIM INSPIRATION

by Trine (15-06-2016 13:23)

 

En af de gode ting ved at temperaturerne ikke længere er sydspanske, er muligheden for at tage mine blå jeans i brug igen... elsker blå denim.. i langt de fleste afskygninger. Mest de skinny'e dog, hvis jeg skal vælge :)

 

Billederne er lånt på Stockholm Streetstyle


LEATHER SKIRT INSPIRATION

by Trine (12-05-2016 07:06)

 

Bare ben og et læderskirt er altså også en virkeligt fremragende kombination (forudsat at man har benene og kuløren, forstås). Her er 4 favoritter fra min inspirationsmappe.

 

Når mine ben er MEGAbrune, skal jeg klart bruge min Miracle Molly lædernederdel med en slidt tee og et par seje sko.

 

Billederne er lånt hos Stockholm Streetstyle og Sincerely Jules


CROPPED LEATHER PANTS

by Trine (25-04-2016 06:33)

 

Jeg er vild med cropped leather pants. Det ser SÅ cool ud til stilletter. Jeg overvejer lidt at gå DIY på konceptet - ligesom i: at klippe et par af mine læderbukser lidt kortere. Eller måske bare starte med at folde dem lidt op. Det kunne måske være en god start - er jo ikke just nogen skrædder :)

 

Tror ikke jeg har en eneste overdel i mit skab, som ikke passer skidegodt til et par læderbukser. De er det perfekte basis-item. Virkelig. MEN de er klart bedst, når det ikke er for varmt. Og selvom varme et begrænset problem i dette land, så vil en kort udgave alligevel forlænge sæsonen er lille smule :)

 

Billederne er lånt hos Sincerely Jules, The Northern Light og Stockholm Streetstyle