LEATHER SKIRT INSPIRATION

by Trine (22-04-2016 07:43)

 

ELSKER min Skater Sally lædernederdel - og fandt lige nogle gamle styling-inspirationsbilleder. Den er perfekt til den sæson, der kommer nu, hvor man (SNART) godt kan have bare ben, hvis man har en stor trøje og støvler eller sneaks på til.

 

Dengang jeg fandt billederne, havde vi kun modellen i sort, men NU har den også i navy og nude - og sort ruskind. Og vi har endda den sorte i en længere model, så det blir lidt nemmere at køre bare-ben-stilen :)

 

Find den korte model (Skater Sally) i shoppen her

 

Og den lange model (Fabulous Fran) her

 

 


THE SHIRT DRESS

by Trine (16-04-2016 06:30)

 

Skjortekjolen er en af mine basisfavoritter, den er super-behagelig og nem at style. Jeg bruger mest modellen om sommeren til hæle eller sandaler, men de her billeder gir mig lyst til at style den med en læderjakke og ankelstøvler eller bikerboots.

 

Vi går lidt og overvejer en skjortekjole-model af silke i vores basissortiment - det kunne godt blive rigtigt godt :)

 

Billederne er fundet på Stockholm Streetstyle


DENIM & BLUE

by Trine (09-04-2016 18:45)

 

Ih så fint og forårsagtigt det har været idag. Koldt i skyggen jovist, MEN jeg har indtaget årets første kop kaffe siddende udendørs, og dét er en milepæl. Jeg fik omgående lyst til denim og mørkeblå (en af mine yndlingsforårs-kombinationer - især med bare fødder i et par brune eller leopardstiletter). Det med de bare fødder må nok vente lidt, MEN det begynder at ligne noget :)

 

Billederne er fra min inspirationsmappe - og er ikke helt sikker på hvor de er hapset, men nogle af dem er lånt på Stockholm Streetstyle, resten er fra Tumblr.


SPRING

by Trine (29-03-2016 08:07)

 

Åh GUD hvor jeg glæder mig til forår - sådan på den varme måde med bare ben... Får jo total lyst til at købe blomster og print og den slags, som slet ikke rigtigt er mig, men som ser så PÆNT ud, når man savner varmen...

 

Billederne er fundet her


PENCIL & SNEAKS

by Trine (14-02-2016 14:53)

 

Jeg er ikke selv så god til det, men jeg synes, det ser super-cool ud med sneaks og pencilskirts. Elsker stylingen ovenfor med grå nuancer - som er virkelig fin og klassisk, hvor sneaks'ene laver larmen. Det blir langt mere hverdags-wearable på den måde.

 

Vi har to typer sorte pencilskirts, som ville kunne bruges til at lave looket. Den klassiske Pencil Paula i sort læder (til højre) og den lidt mere rå Suede Sussie i sort ruskind (til venstre). Tænker begge dele ville være super sejt. 

 

Ps. Ruskinds-skirtet (som er en del af StyleJunkie og lagt i vores outlet.

 

Billedet øverst er lånt her

 

 


INSPIRATION

by Trine (07-02-2016 07:28)

 

Man ved bare at man er basis-wear-typen, når ovenstående er blandt ens modeuge-streetstyle favoritter :)

 

Begge billeder er lånt her