NEW KNITS ONLINE

by Trine (25-09-2016 11:54)

 

Så er vores nye knits endeligt ONLINE. De 3 vigtigste items i en efterårs- og vintergarderobe - efter vores mening i hvert fald :) De er alle i blød uld - der er mikset med nylon for at sikre, at kvaliteten ikke kradser (kompositionen er 73% uld og 27% nylon). Alle styles har en behåret overflade, men de fælder ikke. Og så kan de vaskes på uldprogram ligesom vores øvrige uld-styles.

 

 

Chunky Chloe Wool Pullover er en lækker pullover i kraftig strik, som kan bruges til ALT i ens garderobe. Jeans, læderbukser og alle former for skirts. Med fine skjorter stikkende op i kraven - eller uden. Den grove knit gør den perfekt til at dresse pæne nederdele lidt ned.

 

Den koster 490 DKK og kan findes i shoppen her

 

 

Comfy Carla Wool Cardigan er den perfekte makker i den tid, vi går i møde. Den er lun og lækker og kradser ikke - og kan bruges uden over de fleste outfits. For en frossenpind som mig, er det bare UMULIGT at komme igennem vinteren uden at kæmpe-cardigan til at svøbe sig i på kolde dage... Både på kontoret og derhjemme.

 

Den koster 590 DKK og kan findes i shoppen her

 

 

Cosy Claire Wool Dress er vores nye strikkjole med ekstra længde. Jeg elsker den!! P.t. er den perfekt til bare ben - og så snart det blir koldere, kommer jeg til at leve i den med strømpebukser. Den er super-cool med ankelstøvler og sneaks - og kan gøres kontor-klar med hæle. Er vild med længden, som gør, at man kan have kjole på - selv på årets koldeste dage.

 

Kjolen koster 590 DKK og kan findes i shoppen her


SIDSTE FRAGTFRIE DAG!!

by Trine (18-09-2016 07:02)

 

Husk at vi sender fragtfrit resten af dagen, hvis du mangler mangler lidt til efterårsgarderoben - ELLER bare har fortjent en gave :)

 

Gå til shoppen her


COMING SOON: NEW KNITS

by Trine (17-09-2016 16:46)

 

Liiiige om lidt rammer 3 nye, grovstrikkede, uldstyles shoppen. En pullover, en oversize cardigan og en lang strikkjole.
 
Alle 3 styles kommer i 2 farver: sort og grå.
 
Og vi glæder os!!


FRAGTFRI UGE IND TIL 18. SEPT.

by Trine (11-09-2016 17:02)

 

 

Fra i dag og helt frem til på næste søndag d. 18. september sender vi fragtfrit i Danmark – uanset hvor meget du køber for.

 

Så selvom solen skinner, er det måske en god anledning til at få opdateret efterårsgarderoben med et par lækre basisstyles i god kvaliitet? Måske mangler du en lækker, enkel pullover, en sej lædernederdel eller et pænt, lunt tørklæde for at være 100% klar, til de koldere dage rammer os.

 

Uanset hvad du måtte mangle i DIN perfekte basisgarderobe, så ønsker vi dig god søndag - og HAPPY SHOPPING!!

 

Gå til shoppen her


SILKESHORTS - 3 PAR TILBAGE

by Trine (10-06-2016 08:45)

 

Sommer = shorts. Og faktisk er der nu kun tre par af vores lækre hvide silkeshorts Funky Frida tilbage (de er alle 3 str. L) OG de er endda sat ned i vores outlet til 290DKK.

 

Find dem i shoppen her

 

Den hvide farve er så super-fin til sommerbrune ben. Og faktisk er der også kun en eneste hvid silkenederdel tilbage (i XL) - som sørme også sat ned (til 390) og kan findes i shoppen her

 


TGTBB INSTAGRAM

by Trine (19-04-2016 06:37)

Husker I at følge med på instagram.. opdateringerne er mere hyppige derinde, især nu hvor vi er  NYC.

 

Vi findes derinde som @tgtbb

imageimageimageimage
imageimageimageimage